YAZİTÖR STARTER NEDİR?

   
        Daha önceki yazılarımda Yazitör STARTER ile ilgili küçük bilgiler vermiş ödeme kanıtlarını ve kullanıcı yorumlarını paylaşmıştım. Aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YAZİTÖR ÖDEME KANITI VE KULLANICI YORUMLARI


YAZI YAZARAK KAZANIN

                                                                    para kazanmak için...
        Şimdi ise Yazitör STARTER nedir sorusuna cevap verip ayrıntılı bir inceleme yapalım.Yazma konusunda iyi olan ve internetten para kazanmak isteyen arkadaşlarıma bu yazıyı okumalarını tavsiye ederim.

                                                                   yazitör starter


             Yazitör STARTERinternetten yazı yazarak kazanmak için neleri yapmanız neleri yapmamanız konusunda size yardımcı olacak eğitim setidir.Güzel taraflarını sıralayayım: Bir kere set sadece yazarak kazanmaya yönelik bilgiler sunuyor. Yani tek odaklandığı şey yazarak kazanma.Ayrıca yazarlarını google ile muhattap ederek kazanç sistemi öğretmektedir.Yazitör STARTER size ücretsiz blog oluşturmayı ve  bloğunuzdan para kazanmayı öğretir. Bir başka güzel yanı fiyatı şu an indirimli ve gerçekten ucuz.Sadece yazmaya odaklı kazanmak istiyorsanız tam size göre hele bir de yazmayı seviyorsanız ve yeteneğiniz varsa kaçırmayın derim.Set dijital oduğu için aldığınızda hemeb bilgisayarınıza yüklenecek kargo falan yok yani.
           Bu sette konu seçimi serbesttir. Bu setlde kazançlarınızı google direk banka hesabınıza yatırır.



SİTEYİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.


                                 

2 yorum :

  1. Merhaba yazınız faydalı güzel bir yazı olmuş biraz daha açıklamanızı tavsiye ederim.Bloğum

    YanıtlaSil
  2. detaylı bir yazı hazırlayalım o zaman. teşekkürler

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı